• Gratis verzending vanaf €120
  • Breed aanbod exclusieve sneakers
  • 100% nieuw en origineel

Nike Air Max 1 '86 - 'Big Bubble OG Red' / DQ3989-100

  • , door Joël van SneakerMood
  • 1 min lezen
Nike-Air-Max-1-Big-Bubble-2023-On-Feet

Dit is er 1 voor de liefhebbers. De Nike Air Max 1 '86 Big Bubble OG Red / DQ3989-100. We gaan terug naar 1986. Het heeft Nike 3 jaar gekost om de geliefde vorm en uitstraling terug te krijgen met de moderne techniek. Voeg jij hem toe aan jouw collectie?

De Air Max 1 begon bij het innovatieve ontwerp van Tinker Hatfield. Want zeg nou eerlijk vanwaar dat luchtkussen in de zool. Het publiek stond er niet direct open voor. Het werd beschouwd als excentriek en ongewoon. Tinker Hatfield geloofde in zijn design en met groot succes hedendaags is de Air Max 1, één van de meest gedragen modellen in Europa.

Nou laten we direct maar even gaan kijken wat Nike voor ons heeft klaar gezet. Beschikbaar vanaf 26-03 op onze Air Max 1 pagina

De sneaker kenmerkt zicht door de rode, grijze en witte kleuren verdeeld over sneaker. Hij is vergelijkbaar opgezet als de Air Max 1 Anniversary OG Red uit 2018. In de onderstaande afbeeldingen zullen we wat verschillen uitlichten. Denk hierbij aan de vorm van de neus, de mesh op de toebox, de midsole op de achterzijde van de sneaker en natuurlijk de "Big Bubble". Bij deze release zien we ook dat Nike heeft gedacht aan de doos. 

Scoor deze absolute must have voor in jouw collectie hier

 

 

\

Tags

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.